Gerdien – Hartedief – Week 43

Written by on 20 oktober 2024

Week 43, en dat betekend weer een nieuwe Oranjeschijf op Radio Oranje Internationaal. Deze week een vrolijk liedje van Gerdien. Je krijgt er spontaan een lach van op je gezicht. En hopelijk jij ook met dit liedje getiteld “Hartedief”

Biografie

Gerdien van Lemmen-Fredriks is een zangeres in hart en nieren en met een grote glimlach. Al jaren is zij zeer actief met zingen. Zij heeft begeleiding gehad van verschillende zangdocentes. Dit begon allemaal op het Utrechtse conservatorium. Zij kreeg speciaal les in de Alexander techniek. Met deze techniek leer je meer gebruik te maken van je stem. In deze periode heeft zij vooral veel klassiek gezongen.

Vervolgens 3 jaar in een band gezongen. Tribute to Yes (symfonische rock). Daarna 3 jaar in de band Syrinx gezongen. Het repertoire was zeer divers. Tijdens deze periode maakte zij ook een aantal eigen nummers.

Gerdien heeft ook aan verschillende talentenshows meegedaan, zoals de allereerste Idols, X-factor en lokale talentenjachten. Hierdoor leerde iedereen haar beter kennen en kreeg zij steeds meer optredens.

Zingen is haar grootste passie. Haar grootste cadeau tijdens een optreden is als iedereen mee danst en mee zingt. Zij gaat dan met een super voldaan gevoel naar huis. Van elk optreden maakt zij een feestje en kan niemand meer stil staan.

Zij zingt graag 70-jaren nummers, maar heeft ook een paar Nederlandstalige nummers op haar repertoire staan. Heb je een nummer die heel speciaal voor je is, dan studeert zij dit graag voor je in. Dit heeft zij al bij verschillende feesten gedaan en dit maakt het dan extra speciaal.

Zij maakt van elk feest een dansfeest.

Tagged as

Radio Oranje Internationaal

24 uur per dag de lekkerste hits.

Current track

Title

Artist